fredag 23 september 2011

Halloween kort



Då var det Fredag igen.
Det är väl det tydligaste tecknet på att man har blivit vuxen på riktigt, tiden springer ifrån en :/
Mitt bland alla julkorten fick jag lust att göra ett Halloween kort. Nu väntar jag bara på festen ;)
Upptäckte att jag hade lite papper liggande med halloween tema så det kanske blir fler kort.
Ni får ha en underbar helg.

lördag 17 september 2011

Fler julkort



Här kommer ett till julkort med en Panduro stämpel som jag designat. Och jag fortsätter med färger som kanske inte är typiska för julkort. Det kommer säkert ett par bruna och röda kort framöver. Även denna stämpel är färglagd med Promarker. Vad jag har insett är att alla färger beter sig inte riktigt likadant och att man måste få erfarenhet av varje färg för att veta hur man ska skugga den på bästa sätt. Jag har också insett att man behöver många färger så jag kommer nog att utöka mitt lager.
Ha en underbar helg!

söndag 11 september 2011

Julkort



Hej,
Jag fortsätter mina julkort med färger som inte är "typiska" jul färger. Även denna stämpel ingår i serien av stämplar jag designat för Panduro. Jag vet inte om jag blir bättre på att färglägga med Promarkers men jag tycker fortfarande att det är fantastiskt roligt och jag tror att jag gillar utmaningen.

tisdag 6 september 2011

traktor tyg



Hej,
Ni som varit här inne och kikat förut vet att jag är textil handikappad men det här tyget kunde jag inte neka min son. Så det fick bli ett par enkla kuddar och en ny sits på stolen. Tyget har jag designat till Panduro Hobby med en liten tanke om mina egna behov. Visst blev det fint i Dantes gamla antika växa säng :).