onsdag 26 september 2012

Meja är här!

Hej, Ja då var vårt 2 underverk här :) Den 21 var jag inne på bb för att göra ett tillväxt ultraljud och då konstaterade de att det inte var något att vänta på. Så jag blev igångsatt... Just nu får jag lite sömn och har bröstmjölk i hjärnan så jag återkommer när jag börjar känna mig som en människa igen Stora kramar

onsdag 19 september 2012

en till i familjen





Hej,
Oj det sista inlägget slutade lite märkligt... Det försvann lite. Som ni har märkt är jag inte jätte bra på att underhålla min blogg för tillfället. Men jag hoppas att det det blir ändring på det när jag fått min lilla :) Ja än så länge har det inte blivit någon bebis. Men vi har blivit en till i familjen. Vi har blivit med Ödla. En Dabbagam. Ett perfekt första djur för Dante (med föräldrars ansvar då de kan bli upp mot 30 år gamla) Den lilla krabaten är en mycket charmig vegetarian. Han gör inte jätte mycket, han är nästan som en trött tonåring :) Dante har gett honom namnet " Mega minde" Vet inte riktigt om han förtjänar det :).

Panduro har några nya Paper pads som gör det lite enklare att skapa till killar som detta kortet jag gjorde till min brors 10 åriga kille.